De dames achter Online M@il Buddy

Gaby van Halteren-Woordentalent

Gaby van Halteren

In mijn zakelijke leven ben ik tekstschrijver en vertaler en eigenaar van WoordenTalent. Mijn wieg stond ooit in het Duitse Neurenberg, maar ik woon en werk al heel lang in Nederland. Ik had verschillende banen voor ik in 2015 de stoute schoenen aantrok en zelfstandig ondernemer werd. Ik heb er nooit spijt van gehad, me elke dag bezig houden met taal vind ik heerlijk. De slogan van mijn bedrijf is dan ook Talent voor woorden, passie voor talen. Je kan bij mij terecht voor het schrijven van websiteteksten, blogposts, nieuwsbrieven, folders e.d. en het vertalen van de meest uiteenlopende teksten van en naar het Duits of Engels.

Daarnaast heb ik een creatieve kant die ik op dit moment als nieuwe tak van sport in zakelijk opzicht aan het uitbouwen ben, ik schrijf namelijk romans. Ik verwacht dat je dit najaar mijn eerste boek kunt lezen, een fantasyroman in de traditie van In de ban van de ring met een vleugje Harry Potter. Een tweede roman, een romantisch-magisch verhaal in kerstsfeer, zal ook nog in het najaar verschijnen. Beide zijn zogenaamde seriestarters, oftewel het eerste boek in een serie. Ik ga ze in eigen beheer uitgeven en heb hiervoor een uitgeverij opgericht. Ik heb het zelfstandig ondernemen inmiddels dus redelijk onder de knie (vind ik zelf).

Ga hier naar ons contactformulier en geef jezelf of een ander op!

Sandra Dijks-SocialSiss by Foodfitcoach

Sandra Dijks

Met mijn bedrijf Foodfitcoach help ik, als leefstijlcoach, mensen op weg naar gezondere gewoontes en daarmee een gezonder leven. Dit doe ik nu zo’n 5,5 jaar in de vorm van 1-op-1 coaching, maar ook workshops voor particulieren en bedrijven en online training. Daarnaast ben ik meerdere malen per week op mijn andere werkplek te vinden, namelijk het bos. Daar geef ik beweeglessen aan groepen (veelal) dames.

Ook ben ik tegenwoordig voor anderen actief met het onderhouden van websites, geef ik trainingen op het gebied van o.a. social media en ben ik werkzaam als VA. Allemaal onder het label SocialSiss by Foodfitcoach. Dit heeft natuurlijk niets te maken met het zijn van een leefstijlcoach. Wel is het best een logische stap, omdat ik hiervoor vele jaren werkzaam ben geweest als management assistent.

Op het moment dat we deze actie/website starten, is het erg rustig qua leefstijl-werkzaamheden en dus heb ik voldoende tijd om andere leuke dingen te doen, zoals rondscharrelen in mijn kleine (moes)tuintje, zelf aan de wandel te gaan (met afstand!) of lekker te kokkerellen.

Wie gun jij een opbeurend of vrolijk bericht via e-mail of een kaartje?
Vul snel het formulier in!